Venla

Ruudun toisella puolella postauksia elämästään raapustelee blogimaailmaan täysin hurahtanut 20-vuotias nuori naisenalku Porista. 

Joka etsii vielä sitä omaa itseään ja katselee maailmaa turhan usein ruusunpunaisten silmälasien läpi. Kotoisin pääkaupunkiseudulta, nykyinen Satakuntalainen. Yrittää ajatella asiat maalaisjärjellä. Vaihtoehtoina ääripäät, eikä mikään niiden väliltä. Tyypillinen joko-tai-ihminen. Haaveena elää Amerikan unelmaa. Viihtyy niin kameran edessä, kuin takanakin. Kulkee jalat maassa ja pää pilvissä, pituudestaan huolimatta. Blogia kirjoitan itselleni, mutten pois työnnä lukijoitakaan. Intohimoihini kuuluu mm. ratsastus, hevoset, kauneus, oman tyylin luominen, muoti, sisustaminen, shoppailu ja tietty kaikki muu turha tyttömäinen hömpötys. Lähellä sydäntäni on myös matkustaminen, musiikki ja valokuvaus. Ja vielä mun ei niin tavalliset kiinnostuksen kohteet on kulttuurit ja psykologia. Arjesta irtiotto on parasta mitä tiiän. Oon todellinen materialisti, bilehile, laukkumaanikko ja kenkäholisti.

Vilkkaan mielikuvituksen omaava ikuinen unelmoja. Tyypillisiä piirteitäni ovat äkkipikaisuus, periksiantamattomuus, temperamenttisuus ja perfektionistisuus. Oon myös impulsiivisesti toimiva extempore henkinen heittäytyjä! Monimutkainen yksilö ja vaikea persoona, joskus tahtomattaankin. Oon yleensä se vastarannan kiiski aina viimeseen asti. Omistan huonot hermot ja lyhyen kärsivällisyyden. Toisinaan mussa pitäis lukea kyltti "räjähdysvaara!" Lyhyesti sanottuna pieni mutta pippurinen. Yleensä sosiaalinen, mutta omaa rauhaa rakastava. Luonteeltani olen myös visuaalinen ja lievä pessimisti. Kova stressaamaan kaikkea, järjestelmällinen ja pikkutarkka. Sekä tosi itsekriittinen ja huono ottamaan kehuja vastaan. Vaadin itseltäni usein liikoja ja mietin paljo mitä muut musta ajattelee. En oo hetkessä eläjä, vaan mulla täytyy aina olla joku juttu jota odottaa. Ikuinen unelmoja siis. Mulla on usein vahvat mielipiteet, enkä pelkää näyttää niitä ja oonkin joskus turhan suorasanainen... Mutta uskokaa tai älkää, löytyy musta herkkäkin puoli. :) Se on vaan piilossa jossain kuoren alla, ja tulee esiin kun tarve vaatii ja tilanne sen sallii. Niin risut kuin ruusut, molemmat enemmän kuin tervetulleita


Ja lyödääs vielä muutama fakta pöytään! 

Perustiedot:

1. Koko nimeni on Venla Maria, sukunimen jätän kertomatta.
2. Oon syntyny 19.3.1997
3. Josta taitavat osaavatkin varmaan jo laskea että olen 20 vuotias.
4. Horoskoopiltani oon kalat.
5. Oon 162cm pitkä lyhyt.
6. Oon meidän perheen vanhin lapsi ja mulla on 5 (liikaa) pikkusisarta.

7. Paikat joissa olen asunut: Helsinki, Loviisa, Kokemäki ja Pori.
10. Ensimmäiseen omaan asuntoon muutin vuoden 2015 alussa.

Opiskelu:

11. Peruskoulun jälkeen pääsin Ypäjän Hevosopistoon, jossa opiskelin hhpk-linjalla 3kk syksyllä 2013.

12. Kunnes vaihdoin Kokemäen lukioon. 
13. Lukion kuitenkin jätin kesken toisella luokalla, lukiota kävin siis 1,5v.
14. Senjälkeen löysinkin nykyisen alani eli myynnin ammattitutkinnon.
15. Kuvis on ollu mulla koulussa aina 10 ja tykkäänkin piirtää.
16. Mun lempioppiaine lukiossa oli psykologia ja hissa.

17. Matikassa taas oon aina ollu suoraansanottuna aivan paska. 

Harrastukset:

18. Harrastan ratsastusta ja lumilautailua.
19. Ratsastusta olen harrastanut reilut 7 vuotta ja lumilautailua varmaan joku viitisen vuotta?
20. Kisaan seuramestaruus tasolla esteratsastuksessa.
21. Tasoltani oon suunillee: Ko HeB ja Re 80-90cm Ye 120cm.
22. Oon harrastanut myös klarinetin soittoa n. 3 vuotta musiikkiopistossa, mutta enää aikani eikä kiinnostus riittänyt siihen.
23. Kamerani on Canon eos 1100d järjestelmäkamera, johon multa löytyy 3 objektiivia
(18-55mm, 75-300mm sekä 50mm)


Muita faktoja:


24. Mulla on silmälasit. (Joita käytän aivan liian harvoin)
25. Mulla on 3 tatuointia.

26. Käden tatuoiminen ei tuntunut juuri miltään, etureisi myös aika iisi, mutta takareidessä tuntui sitten senkin edestä! :D
27. Oon ollu laitoksessa...muutaman vuoden. Vaikkei musta välttämättä sitä heti uskois! Tosin olin siellä omasta tahdosta.
28. Lävistyksiä mulla on: napakoru, 3 normi korvista ja mulla OLI 1 venari.

29. Mun unelma ammatti oli aina pienenä lentoemäntä.
30. En osaa käyttää rahaa yhtään.
31. Laulan aina. Siis ihan aina... :D
32. Mun ehdoton lempiruoka on pinaattikeitto! Ja pasta bolognese :3
33. Meillä on aika paljo kaikenkarvasia otuksia porukoiden luona, mutta omassa asunnossa mulla ei ole yhtään lemmikkiä. (vielä) :)
34. Mun top 3 tv-sarjat on: Uusi Sherlock Holmes! Supernatural ja Sons of Anarchy. Myös Walking Dead ja Criminal minds on mun mieleen.

35. Vaikka oonkin tosi huono seuraamaan mitään sarjoja tai ylipäätänsä katsomaan telkkaria tai leffoja.
34. Mulla ei oo mtn tiettyä suosikki artistia/bändiä tai genreä mitä kuuntelisin. Kuuntelen paljon kaikentyyppistä musaa, lähinnä kuitenkin populaarimusiikkia.

35. Mun blogi ei mielestäni oo samanlainen kun suurimmalla osalla, en siis mene massan mukana, vaan haluan että tästä näkyy nimenomaan mun oma kädenjälki.