24.5.2013

Life is too short to worry about stupid things.

Olin keskiviikkona Ypäjän Hevosopiston pääsykokeissa ja ne meni erittäin hyvin! :)
Siellä oli Soveltuvuuskoe joka sisälsi monta eri osa-aluetta: Kuntotesti, tallitehtävä, esseenkirjoitus ja haastattelu. Kuntotestissä oli 30 sec aikaa tehdä vatsoja, punnerruksia ja kyykkyjä niin paljon kun ehtii siinä ajassa. Punnerruksissa sai itse päättää tekeekö ns. "naisten" vai "miesten" punnerruksia. Kuntotestissä sain kaikista kiitettävän, eli täydet. Ja tallitehtävässä piti laittaa hevonen riimuun ja sitoa se vetosolmulla kiinni, sitten piti katsoa että hevonen on muutenkin ok, esim. että sillä ei oo haavoja jaloissa, ei nestettä nilkoissa, eikä lämpöä. Sitten piti harjata se ja putsata kaviot ja taluttaa käytävällä. Taluttaessa hevonen käännettiin käytävän päädyissä, toisessa päädyssä hevonen sisäpuolella ja toisessa päädyssä hevonen ulkopuolella. Haastattelukin meni hyvin ja esseekin oli helppo, siinä oli aiheena "Ammattina hevosenhoitaja". Oon edelleen niin onnellinen että sain sen pääsykoekutsun! Yhteensä 150 sai pääsykoekutsun ja iistä sitten 42 pääsee opiskelemaan. Ja hain Ypäjälle siis ekalla sijalla. Ypäjälle olisi tietty hienoa päästä, maailma ei kaadu siihen jossen sinne pääse, mutta katsotaan nyt rauhassa ja annetaan elämän viedä eteenpäin ja annetaan asioiden tapahtua niiden omalla painollaan. :)

Tänään menin taas tallille kun mulla oli ratsastustunti Tupunan Ratsupihalla. Menin tänään taas Tytillä. Viimeksi kun menin Tytillä niin miellä meni ihan tosi kivasti, mutta tänään kuntoonlaittaessa se oli melkoinen jyrä... Mutta kun päästiin kentälle, niin se oli taas ihana oma itsensä. Energiaa tosin riitti, kun se oli ollut monta päivää vapaalla. Mentiin tänään taas koulujuttuja, ja tehtiin paljon istuntaharjoituksia. Mentiin loivaa kiemuraa pitkällä sivulla käynnissä ja ravissa, niin harjoitus- kuin kevytravissakin. Tytin harjotusravi on niin pehmeää että siinä on todella helppoa istua! Mentiin siis aika perusjuttuja tänään, mutta kertaus on opintojen äiti! Meillä sujui tänään mielestäni tosi kivasti, ja ylläripylläri mulla ei ollut taaskaan kuvaajaa mukana...

Ensviikonloppuna sit juhlitaan oikeen kunnolla kun on päättärit ja pakollinen opiskelu loppuu ja mikä parasta kesäloma alkaa! Party hard siis! 

16 kommenttia:

 1. Osaat hymyilla niiiiin kauniisti! :) Ja Miroku (onhan toi miroku :DD?) on tosi söppänä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos (; ite en tykkää mun hymystä oikeen :D ja se on Moona :)

   Poista
 2. Sulla on toi profiilikuva niin miten oot tehny sen, oot varmasti leikannut Sun ja justinin kuvat ja laittanu ne samaan kuvaan :D ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muokkaamalla :D en jaksa selittää xD picmonkeyllä vaan vähän kikkaillut :)

   Poista
 3. oot huippukaunis! <3


  www.lindajahippi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Millä oot tehnyt pannerin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo tehny sitä ite, mut veikkaampa et gimpillä tehty :)

   Poista
 5. Ihana postaus !! <3 oot iha supersupersuper kaunis !! <3 :) Pakko kysyy et millä ohjelmalla oot tehny ton bannerin tai sillee et oot saanu noit kuvii tollee päällekkäin ja haalennettuu? :) ois kiva jos vastaisit !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) ja en oo tehny sitä edelleenkään ite :D

   Poista
 6. Kauniita hevoskuvia!!
  Nähdään lauantaina
  Terv. Dinna

  VastaaPoista