31.12.2012

Happy new year 2013!

Näin se vuosi vierähti taas! Vuosi 2012 oli kyl tosi ihana kaikinpuolin.♥ Mitäs kaikkea siinä ehtikään tapahtumaan? Ainakin sain tän mun kameran, sain mopokortin, olin Saksassa viikon kavereiden kanssa, olin kesätöissä, kävin lintsillä useampaan kertaan, olin konfassa, oltiin tosi-tv ohjelmassa mukana, oltiin mökeillä, sain monta mopoautoa, liikutin Tiitua ja Kingiä sekä Leoa + paljon kaikkea muuta kivaa! :) Aika menee niin nopeasti ja sen huomaa myös noista kaninpoikasista miten ne kasvaa päivä päivältä. :D Uudenvuoden aattoa juhlittiin normaalisti kotona, valvottiin myöhään ja ammuttiin raketteja, ei mitään sen ihmeempiä. :)

12 kommenttia:

 1. Mäki oon joskus saanu spagaatin kaikkiin suuntiin (ok toi kuulostaa vähän.... :Dd) kun kävin sirkuksessa, mut se jäi pois kun muutettiin enkä enää saa. Vois itekki koittaa venytellä ja ottaa tavotteeks saada sen tänä vuonna! (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei! :) juu otetaan yhdessä sellanen tavote molemmat :D

   Poista
 2. Ihan luonnostaanko/pienellä harkottelulla spagaatin sait vai harrastitko jotain voimistelua/tanssia tai jotain sellasta?

  Ja kyllä sää kehtaat tehä höpöttelyvideon! Tai tee vaika videopostaus sun ratsasteluista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en harrasta mitään muuta kuin ratsastusta ja lumilautailua, että veikkaan että ihan luonnostaan :D

   Poista
 3. Tee ihmeessä joku höpöttelyvideo kun niitä on kiva katsoa ja kuunnella :)

  VastaaPoista
 4. Ite kiitän onneani siitä että vaikka en oo enään pariin vuoteen tehnyt mitään notkeuteni eteen niin taivun kans joka suuntaan jaloista n. 200 astetta eli ylispagut ja spiraalin:D mut toisilla se vaatii kovasti hommaa, ite valmennan nyt voimistelijoita, niin jos haluut niin voit multa kysyä iha jotain vinkkejä tai venyttelyliikkeitä!:) Autan mielelläni! Laita ihan vaan rohkeesti mun blogiin viestiä!:) Ja tsemppiä venyttelyyn! Muutenkin kiva postaus!:)

  http://johannasshiningworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. vähän söpöjä noi teen jänöt ja aika hyvin oot päässy spagaatin.:) Ja kannattaa venytel et se taito ei katoo miten sinne pääsee.

  VastaaPoista
 6. mäki joskus halusin saaha spagaatin ja venyttelin ehkä parin päivän ajan..mutta koska oon hirmu kankee niin ei siitä tullu mitää :DD

  mut tee hei ihmeesssä joku höpöttely video!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voih :/ ja juu täytyy harkita :)

   Poista