7.7.2012

Seuramestaruuskisat putkeen! :)

Tänään heräsin aikaisin Tupunan Ratsupihalla järjestettäviin Seuramestaruus estekisoihin, ne oli siis ratsastus-seura Jazz T:n kisat. Itsekkin siis kuulun Jazz T ratsastus seuraan. Kisat alkoi klo: 11.00 mutta olin siellä 9.00 koska piti ehtiä verryttelemään hevonen ja laittamaan se kuntoon, tutustumaan rataan ym.

Kisoihin menin Vinskillä (Vinskin poika) jolla siis menin viimeksi estevalmennuksetkin. Ja se on jo ennestään tuttu kaveri. Tupuna sanoi että minulle se uskalsi antaa Vinskin kun olen sillä muutenkin mennyt useasti ja osaan sen kuulemma hallita sen, vaikka onkin todella todella kuuma etenkin esteillä!

Letitettiin Vinskin harja ja häntä ja vaihdettiin normaali tunti huopa hienoon valkoiseen kisahuopaan. Vinskillä oli todellakin tänään olymppia kuolain käytössä. Verryttely meni hienosti ja Vinski pysyi hyvin hallinnassa. Jännitin hirveästi ennen kisojen alkua ja oman luokkani alkua, mutta kun pääsin radalle, tuli olostani varmempi. Vinski on kisannut kansainvälisellä tasolla 110cm luokissa ja rakastaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita! En ole yhtään suokki ratsastaja tyyppiä koska yleensä ne on niin järeitä ja kankeita, mutta Vinski on ehkä ainot Suomenhevonen josta oikeasti tykkään! En vaan voi kiistää sitä totuutta, mutta Vinski on ihana. Monet tallilla pelkää sitä, mutta ihan turhaa. :)

Esteitä oli muistaakseni 11 kpl ja ne oli laitettu tosi ahataasti kentälle, eli ratsastus tiet piti suunnitella hyvin.
Tupunalla oli muuten aivan uudet hienot estekalustot! Kisailijoita oli yhteensä yli 80! Joten en siksi olisi ikinä uskonut sijoittuvani. Silti kolmannen sijan saavutin omassa luokassani ! Kyllä kannatti tänään tulla kisoihin kun sijotus oli 3! Sain siis valkoisen palkintoruusukkeen ja sitten myöhemmin sain kuulla että olin unohtanut hakea vielä sponsorin palkinnon! Saan sen kai sitten tiistaina estevalmennuksissa. Illalla lähettiin vielä takaisin siskon kanssa Helsinkiin ja tällä hetkellä postailen sitten täältä käsin. :) Kisoista olisi ollut kivaa saada videoa, niin todellinen vauhti olisi näkynyt siinä ja videoista muutenkin hahmottaa paljon paljon paremmin kun kuvista. 


kunniakierroksella :) (mun jalka vähän vammaa, älkää antako häiritä)