10.7.2012

hevostäyteinen päivä

Heräsin aamulla aikasin ja lähdin reippailemaan kohti tallia. Oltiin sovittu Liitokaviossa tapaaminen kavereitten kanssa. Siellä pääsin ensimmäistä kertaa Kingin selkään ja heti vieläpä hyppäämään! :D Hypättiin jtn 75cm estettä pariin kertaan. Kingi oli kyllä todellinen sydäntensulattaja täytyy sanoa :3 Kingillä oli tänään vieläpä synttärit! Pikkunen täytti huimat 15v! Kingi on siis samalla laitumella kuin Aatukin (edellisissä postauksissa pariin otteeseen esiintyny täplikäs pikkuponi). Ja kyseinen laidun on ihan Liitokavio tallin vieressä, joten siksi saamme luvan kanssa käyttää Liitokavion kenttää. :) Kun olin ratsastanut Kingin ja purkanut sen, niin lähdin vielä kaverin kanssa hakemaan Aatua laitumelta, koska mun piti liikuttaa sekin tänään. 

katse eteen??

Sitten illemmalla palailin kotiin ja lähdin suoraan estevalmennuksiin Tupunan tallille. Menin niissä taas (yllätys yllätys) Vinskillä! Joka kerta kun ollaan tunnilla tai valmennuksissa hypätty Tupunalla, niin oon menny Vinskillä. :D Ja joka kerta kun on ollu estevalkkoja, kisoja ym. oon menny niihin Vinskillä. :D Se alkaa olemaan jo tuttuakin tutumpi tapaus. 

Tällä kertaa valkassa ei ollut ihan niin haastavaa kuin viimeksi, ja nyt me ei myöskään hypätty niin korkeita kun viimeksi. Vinski on yleensä tosi vauhdikas mutta tänään se pysyi hyvin lapasessa ja osasi jo vähän rauhottuakkin. Mentiin ikäänkuin rataa tänään molempiin kierroksiin. Radassa oli pystyjä ja ristikoita sekä maapuomeja sikin sokin ja päätyihin tehtiin puolikkaat laukkaympyrät.