15.3.2012

Ponit vailla vertaansa!

Viikonloppuna vietettiin mun synttäreitä vaikka 19.3 tulee vasta täyteen se huimat 15 vuotta :D Lahjaksi sain toivomani Canon EOS 1100D järjestelmäkameran, kahdella eri objektiivilla! Vanha räpsy saa luvan lentää laatikon pohjalle. :D

Tänään lähdin tallille suoraan koulun jälkeen kaverini kanssa. Menimme ensin Sarin pikku-tallille. Poni odotteli siellä taas innokkaan näköisenä. Puin ponille suitset ja nousin selkään. Poni meni tänään yllättävän kiltisti ja kuunteli kaikki avut! Kun olin liikuttanut ponin lähdettiin köpöttelemään takaisin tallia kohti. Purettiin poni ja puin ponille loimen ja vein takaisin tarhaan.

Sitten jatkoimme matkaa isolle perätallille. Kun saavuimme sinne, parin kilometrin reippailun jälkeen. hain Tiitun tarhasta. Olin aivan innoissani, kun pääsisin taas pitkästä aikaa taas ratsastamaan Tiitulla! No laitoin Tiitullekkin vaan suitset päähän ja tietty harjasin sen, mutta halusin mennä ilman satulaa.

No ensimmäinen tarkoituksemme oli mennä maastoon ja sinne sitten mentiinkin.
Kävelimme jonkun matkaa, kun tajusin että tiet oli niin jäässä, ettei olisi mitään järkeä lähteä maastoon noin liukkailla keleillä. Siispä palasimme takaisin ja menimme jatkamaan kentälle. Kävelin hiukan Tiitun kanssa ja sitten otin muutaman laukannoston. Ja laukkakin oli paljon hillitympää, kuin joskus muinoinaan Tiitulla, silloin se meni miljoonaa kuin höyryveturi. No loppuajasta Tiitua alkoi kyllästyttää ja se alkoi hieman temppuilemaan, ja pysähteli vähän väliä. Käveltiin siinä sitten loppukäyntejä. Ihme sinänsä, Tiitu oli kyllä tänään enemmän laiska kuin reipas! Ei yhtään Tiitun tapaista. :D Lopettelimme siinä sitten ja purin Tiitun. Päivä oli pitkä ja kotiin tulimme vasta 9.00 illalla, joten olimme talleilla yli 4 tuntia yhteensä tänään. Huh oli siinä heppailua kerrakseen. :D

Tallilla olin myös 10.3 liikuttelemassa ponia, mutta siitä en jaksanut postata erikseen, kun mulla ei ollut kunnolla edes mitään ihmeellistä materiaalia siltä päivältä. Eikä ilmakaan ollut mitenkään kovin suotuisa. Hyppäsin ponin kanssa jotain puomeja vaan yhdellä hiekkatiellä.