24.2.2012

maastoilua yllinkyllin

Herättiin tänään aikaisin kaverin kanssa, ja puettiin tallikamat päälle ja tuotapikaa tallille! Tallille saapui yksi toinenkin kaverimme, eli olimme kolmestaan. Haimme ponin tarhasta ja sitten puimme sille suitset ja harjasimme. Nousin selkään jo siinä ja sitten lähdimme maastoon menimme hiekkatietä pitkin ensin käynnissä, sitten ravissa ja tietty laukassa. Poni on kyllä oikea ilopilleri!

No siellä sitten menimme milloin mitenkin. Loppuajaksi lähdettiin kiertämään rauhallisesti pikkuinen lenkki. Eli kävimme sellaisessa paikassa ponin kanssa missä itse en ennen ollut käynyt, enkä ole ponistakaan varma, sillä ainakin vaikutti kiinnostuneelta :D Palasimme piakkoin tallille, purimme ponin ,puimme sille loimen ja veimme takaisin tarhaan. Siivosin vielä ponin karsinan ja lakaisin käytävän.

Sitten lähdimme tepastelemaan kohti Sarin toista tallia jossa Tiitu jo odottelikin :) Varustin Tiitun ja lähdimme maastoon. Minä ratsastin Tiitulla ja kaverit ajoivat yhtä varsaa kärryillä. Ensin ravailtiin sitten otimme vähän etäisyyttä ja minä sain muutamia laukkapätkiäkin. Maastoilu on aina mukavan virkistävää vaihtelua kentällä menoon. :)